30.1.13

Tahko!

Huhhuh, alan pikkuhiljaa toipumaan meijän reissusta! Oltiin siis yheksän hengen naislaumalla Tahkolla ja oli tosi mukavaa. Oli ihanaa käydä jossain muualla kuin Rukalla ja Levillä ja muutenkin lähteä mukaan tuolle porukalle jo perinteeksi muodostuneelle reissulle. Oli mahtava päästä myös monen vuoden tauon jälkeen rinteeseen vaikka aluksi olinki ihan paniikissa! Pitää koittaa päästä useemmin laskemaan tänä talvena, niin ei pääse taidot ihan ruostumaan! 
Mutta tässäpä pikku kuvapläjäys reissusta (en uskaltanu raahata kameraa mukaan baariin joten pahoittelen noiden kännykkäkuvien laatua!):
Torstaina perille päästyä syötiin hyvin ja lähettiin tsekkaa joku karaokebaari. Tuntu, että meillä oli koko reissun ajan kauhee kiire joka paikkaan, niin ei muistettu aina kameraa. Siks tältäkään illalta ei oo yhtään kuvia haha! 
Perjantai aamuna jumitettiin pitkään ja lähettiin vasta päivällä rinteeseen. 
Laskemisen jälkeen meitä kutsuivat after ski:n pöydät ja kylmä karpalolonkero! (Oli muuten pikkasen kuuma tanssia toppavaatteissa. Ennen tuo on ollut ulkosalla joten varauduttiin lämpimiin vaatteisiin..)
Sitten päästiin mökille ja alettiin valmistautumaan iltaan. 7 naista meidän porukasta asusteli mökkimme yläkerrassa ja voi sitä kaaosta mikä saatiin aikaseksi, kun leviteltiin meikit, kihartimet ja vaatteet pitkin lattioita! 
Mulla oli päällä Juulin ihana peplum-pitsi-hörselö-paita joka ei nyt oikeen pääse oikeuksiin näissä kuvissa!
Illalla suunnattiin Piazza-nimiseen baariin jossa tytöt laulo karaokea, tanssittiin (ja juotiin) paljon! 
Lauantaina oli aika vetämätön olo, eikä selvitty edes rinteeseen. 

Onneksi vesilasi vaihtui illalla drinkkiin ja alkoi taas kaoottinen laittautuminen. 
Ja taas suunnattiin Piazzaan jossa oli paljon enemmän porukkaa kuin perjantaina, mutta nuoria ihan hirveän vähän. Tanssittiin jalkamme kipeiksi ja tytöt lauleli taas karaokea. 
Ihanat sysset siinä!
Oli kyllä kaikinpuolin onnistunut ja kiva reissu. 
Näitä lisää!
<3: Roosa

6 kommenttia:

 1. Oii kuulostaa kivalle reissulle! Milloin lähtää ämmien kaa ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteitä kuvia :D Mekin vuokrattiin viimevuonna porukalla mökki Tahkolta, ja oli kyllä hyvä reissu! Aivan aivan ihanat sun hiukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kiitos kiitos paljon! :) Joo oli kyllä kiva paikka ja reissu!

   Poista
 3. Vitsit teilla nayttaa olleen huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! Mutta arvaa onko meillä huippua sit ku tullaan sun luo sinne!! ;)

   Poista