19.11.12

Tää kaupunki on vienyt mun sydämen ihan kokonaan! Tää on just sellanen niinku kuvittelin, jopa parempi. Ihanat pikkukujat, uniikit kahvilat ja kaupat, nätit talot ja rennot ihmiset on saanu meijät jopa harkitsemaan muuttoa tänne jonain päivänä! Olis nimittäin aika mahtavaa. Tässäpä teille kunnon kuvapläjäys meidän ekasta päivästä täällä (plus eilisestä reissupäivästä).
 Ostin lentokentältä uuden kirjan jota luin lentoa ootellessa. Oltiin varmaan viis tuntia ennen lentoa jo paikalla mut hei, ennemmin ajoissa ku myöhässä.

 Perillä Amsterdamin kentällä. Arvatkaa meinasinko seota... harmi vaan ku tuolla oli niin kallista etten raskinu ku yhen rasvan ostaa. Ollaan joskus tilattu ebaysta Victoria's secret juttuja ja ne oli melkeen puolet halvempia!

 Meidän (sotkuinen mutta) viihtyisä hotellihuone. Meillä oli alussa eri huone mutta suihkusta ei tullut lämmintä vettä ja saatiin uusi huone (jonka ovi ei aluksi auennut ja 10 minuutin puskemisen ja rynkyttämisen jälkeen vihdoin päästiin sisälle. Tänään kävi ovikorjaaja sillä aikaa kun oltiin kiertelemässä). Päästiin liikkelle vasta 11 aikaan, koska aamulla en voinut niin hyvin.
 Silta nousi ja laivat pääsi kulkemaan. Harmi kun oli noin sumee ilma, kaikki näyttää kuvissa niin harmaalta.
 Täällä on PALJON pyöräilijöitä ja tuonki sillan ollessa ylhäällä oli niitä kertyny aimo jono oottamaan.
 Näyttäispä oma kotiovi tältä.
Tai tältä.

 Kierreltiin ristiin rastiin pikku katuja. Sain jonku verran jo tuhalttua rahaa shoppailuun ja löysin kaikkee aivan ihanaa! Meinasin seota kun pääsin New Yorkeriin! Matias lähti sillä aikaa istuskelemaan kahvilaan niin sain olla rauhassa hehe.. Oli kyllä aika raskasta raahata isoa kameraa ja laukkua koko päivä. Siksi pitikin pitää paljon kahvi/tee/limukkataukoja.  Onneks mulla on ihana herrasmies mukana joka kanto mun ostoksia koko päivän <3

 Käytiin vähän ennen kahta "aamupalalla" tosi viihtysässä kahvilassa.

 Ihan supersöpöjä kapeita taloja!


 "Party pills"- niminen karkkikauppa! Oon joskus nähny kuvia tästä paikasta mutta en tienny, että täällä olis. Aika hassu. Miettikää mikä haloo nousis jos Suomeen tulis tällänen hahah.

 Ihan mahtavia nuo kelluvat talot. Illalla kun oli pimeämpää, niin näkyi selvästi noiden sisälle ja ne näytti ihan normaaleilta asunnoilta.

 Ihania tilpehöörikauppoja!

 Vohveleita namm.

 Käytiin Koh-i-Noor-nimisessä intialaisessa. Oltiin luettu netistä tästä hyviä arvosteluja ja suunniteltiin, että käydään täällä. Kierreltiin ja kaarreltiin keskustassa ja yhtäkkiä tää sattu meijän eteen jee! Aluksi saatiin pöytään papadam-"leipää" ja jotain hyviä sooseja missä niitä dippailtiin. Nami!
 Lammasta, kanaa, riisiä ja valkosipuli naan-leipää. Oli kyllä hyvää mutta ei todellakaan niin hyvää ku Oulun Indian Cuisinessa, sitä ei voita mikään! Plussaa todella hyvästä ja ystävällisestä palvelusta.

Nyt pakko mennä pötköttelee, oon NIIN poikki. Reissaaminen on kyllä ihanaa ah! 
<3: Roosa

3 kommenttia:

  1. Jos innostut fifty shades of greystä niin mulla on nekakajatko-osaaki ;) hihihi! Love u, nähää viikonpäästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uijui! ;) Love u too<3 ihanaa tulla kotiin ku tietää että oot siellä hihiii

      Poista