27.11.12

Moi muruset ja hyvää alkanutta viikkoa! Meillä on huippu reissu takana, mutta ihana silti olla kotona. Saa nukkua omassa sängyssä ja käydä kunnon suihkussa! Meijän hotellihuoneen lirusuihku oli niin kamala ja tiiätte varmaan miltä monesti ulkomailla haisee vesi.. yh. Loppureissu meni hyvin ja harmitti jättää aurinkoinen Amsterdam taakse. 
Lähdettiin taas kentälle neljä tuntia ennen lentoa, mutta eihän turvatarkastuksissa ja baggage dropeissa mennytkään kuin alle puoli tuntia, joten luppoaikaa oli reilusti. Oli ihana köllötellä lepotuolissa, kuunnella musiikkia ja katella nousevia lentokoneita. 
 Jääteetä ja ihania biisejä. (Tamarama - Everything to me <3). Meidän lento oli 15 minuuttia myöhässä, jonka takia missattiin 6 tunnin päiväjuna Helsingissä ja jouduttiin tulemaan Ouluun kymmenen tunnin yöjunalla. Kyllä ärsytti! 
Ulkona on kylmää ja ankeaa, mutta onneksi viini ja kynttilät piristävät iltoja (ei me viiniä tietenkään joka ilta juoda he he..). Kynttiläkipot ja buddhan pää damista. 
 Leivottiin tänään joulutorttuja ja pipareita. Ei olla niinkään jouluihmisiä mutta herkkusuita kyllä! Tässä nämä näyttää vielä hienoilta mutta uunin jälkeen ei enää. En ymmärrä mitä tapahtu haha!
Pipareitakin tuli yli kaksi pellillistä vaikka ostin pienen paketin taikinaa. Että tervetuloa vaan syömään <3 


 <3: Roosa


2 kommenttia: