20.11.12

Day 2 in Amsterdam!

Huhhuh, taas on jalat niin poikki kiertelemisestä! Ollaan taas koluttu tuota keskustaa ristiin rastiin, kierrellen välillä samoja katuja kuin eilen ja välillä ihan uusia. Tänään paisto päivällä aurinko ja oli paljon lämpimempi ilma verrattuna eiliseen. Tässäpä kuvia tältä päivältä:
 Valmiina lähtöön! Päällä uusi kiva paita New Yorkerista (hintaa vaan 4,95 huhhuh!)
Käytiin hakee Starbucksista (joka on rakennettu vissiin vanhaan pankkiin, tosi kiva sisältä!) lämmintä juotavaa mukaan. Mulle teetä..

.. ja "Matthiakselle" cappucino ;)

 Kattokaa tota pyörien määrää!
 Huhhuh..


 Oltiin kyllä niin turisteja haha. Mulla kamera kaulassa ja toisella kartta käessä. Punasten lyhtyjen alueella piti laittaa kamera reppuun kuvauskielto-merkkien takia.

 Välipalaa haha! Haluttiin käydä testaamassa miltä ne kuuluisat KFC:n kanansiivet maistuu!

Ja hyvvää kyllä oli!
 "The best stores in town".. haha nii justii. Oli niin kalliita liikkeitä, hyvä että sisälle uskallettii mennä.


 Täällä näkee ihan hirveenä tollasia ihan vinossa olevia taloja. Toivottavasti ei ala sortumaan hui!


 Haluttiin käydä testaa noita vohveleita ku niitä näkyy joka paikassa ja teki mieli jotain hyvää.

 Kuuma vohveli ja päällä jätskiä. Matiaksella suklaata ja mulla juustokakun makusta. Vohveli oli hyvvää mutta tuo juustokakkujäätelö YÄK! Never again. Maistu ihan leivältä. Matiasta nauratti, mua ei.

Tässä muutamia ostoksia:
 Ihanaihanaihana mekko alle kympillä!
 Smaragdinvihree mekko 6,99€ <3

 Tänään lähetään käymään vielä keskustan kuppiloissa ja jossain syömässä. Ei vielä tiietä mitä huomenna tehdään. Alunperin oli suunnitelmissa lähteä käymään vähän kauempana olevassa Primark-vaatekaupassa, mutta oon kyllä shoppaillu jo ihan tarpeeksi ja rahat alkaa olla vähissä niin yritetään keksiä jotain muuta. Yks vaihtoehto olis eläintarha hih.

Tässä teille kaikille puspus:


<3: Roosa

p.s. Vaihdoin asetuksia sillee et voi kommentoida anonyyminä, kun ennen pysty vaan joko blogger- tai jollain ihmetunnuksilla! Eli rohkeesti vaan kertomaan mielipiteitä kuvista ja kaikesta. :)

2 kommenttia:

 1. Seuraava matakohde, varmaan kiva kaupunkilomapaikka. Suloisia pikkutaloja ja erikoisia kuvauskohteita... Houkuttelevaa!
  mama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva, suosittelen! Englannilla pärjää tosi hyvin. Pakko tulla ensi kesänä uudestaan!

   Poista