26.10.12

Baby it's cold outside

Apua, nyt se on sitten viimein tullut. Talvi. Mä ihan vasta luovuin balleriinoista ja aloin käyttämään taas kesän jälkeen sukkia, niin nyt pitäis yhtäkkiä toppatakki vetästä päälle. Nooh yritän olla masistelematta liikaa. Onhan talvessa jotain hyvää ees, nimittäin laskettelu! Suunniteltiinki jo murun kanssa et jos tekis tänä talvena pikku reissun leville. Ruka alkaa olla jo niin nähty! 

Tänään tapahtuu yks toinenki kammottava juttu! Tai toisaalta tosi huippu mutta toisaalta taas pelottava, nimittäin monen vuoden tauon jälkeen pääsen lavalle tanssimaan meijän tanssiryhmän kanssa. Se on ihan muutaman minuutin pätkä mutta silti! Pitäkää peukkuja etten pyörry haha.. 

                    Toinen kiva juttu talvessa on että saa käyttää villasukkia. Me likes!

            Lempparikoruja: ristisormus Gina Tricotista, Chanelit Kiinasta ja Kalevalan sormus <3

Lakkasin kynnet vapaapäivän kunniaksi. Huomenna ne pitää jo ottaa pois töiden takia. Tosi kannattavaa ja kynnet tykkää, mutta oli pakko! Voi että haaveilen sellasesta työstä, missä sais olla jotku ihanat geelikynnet huoh.. No laitan sitten taas ens kesänä kun on kuukauden kesäloma. Laskettiin muuten yks päivä kauanko vielä kesäkuuhun jälellä. Ei olis kannattanu.. nimittäin 218 päivää. Että silleen! 

Nyt tämä talvimasistelija alkaa pukemaan ja meikkaamaan ja suuntaa kaupungille päin. Nauttikaahan te lumesta ja talvesta! 

<3: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti